Vacature Junior Adviseur Horvat & Partners

Word jij junior adviseur bij Horvat & Partners?

Horvat & Partners zoekt een junior adviseur die naast een technisch inhoudelijke uitdaging geïnteresseerd is in de hele breedte van infrastructuurprojecten.

  • Ben jij ondernemend en zelfstandig?
  • Ben jij gefascineerd door grootschalige infraprojecten?
  • En geïnteresseerd in wat deze projecten maakt of breekt?

Dan zoeken wij jou!

 

Veelzijdig werk

Bij ons werk je als junior adviseur aan verschillende infrastructurele projecten. Wij voeren toetsen uit binnen grote infraprojecten, zoals risicoanalyses, evaluaties van projecten en projectfinanciën, audits en technische onderzoeken. Om een project echt te doorgronden, is alleen (civiele) techniek vaak niet voldoende. Daarom kijken we ook naar de juridische, organisatorische en financiële aspecten van een project.

 

De afgelopen jaren hebben we toetsen uitgevoerd bij projecten zoals de Afsluitdijk, Spoorzone Delft, Zeesluis IJmuiden, de Noord/Zuidlijn en de Ring Utrecht. We werken altijd voor de opdrachtgevende partij, onder andere voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, ProRail en diverse gemeenten en waterschappen.

 

Het bedrijf

Je collega’s hebben een technische, veelal civiele, achtergrond en zijn gewend over de grenzen van dat vakgebied heen te kijken. Wij werken altijd in projectteams met een gevarieerde samenstelling. Intern is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en ondernemerschap.

 

Interesse?
Kijk op www.horvat.nl
Bel 085 750 50 50
Stuur een e-mail naar maartje.godfroy@horvat.nl

Geplaatst in Job offers en getagd met .

Tags: