Arcadis Inhousedagen

Inhousedagen Arcadis

Arcadis opent haar deuren, ben jij erbij? 

Zit jij in de laatste fase van je hbo of wo studie of ben je net klaar? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de Arcadis Inhousedagen op 23 en 24 mei!

Arcadis is een toonaangevende internationale organisatie gespecialiseerd in ontwerp-, engineering- en adviesdiensten. Dit doen we voor een duurzame gebouwde en natuurlijke omgeving. Wil jij in 1,5 dag ervaren hoe het er bij Arcadis écht aan toe gaat en zien aan welke bijzondere projecten wij werken?

Tijdens de Inhousedagen vertellen we je meer over hoe het werken bij Arcadis is, wat we allemaal doen en wie wij zijn. Daarnaast krijg je de kans om kennis te maken met Arcadianen en ze het hemd van het lijf te vragen. Ook bezoeken we één van de grootste infrastructuurprojecten van Nederland, namelijk: Station Amsterdam Centraal. In de avond zullen we met elkaar dineren en afsluiten met een borrel. Ook de overnachting is inbegrepen!

Aanmelden kan via de link. Let op! Alleen je CV toevoegen, motivatie niet nodig. Het programma is volledig in het Nederlands, kennis van de taal is een vereiste.

Aanmelden kan tot 12 mei, 12:00. Daarna nemen wij contact met je op!

Mocht je nog vragen hebben of ons om een andere reden willen contacteren, dan horen we het graag. Je kunt Simran Kour (simran.kour@arcadis.com / 0621231086), Femke Blom (femke.blom@arcadis.com / 06 2990 4361) of Sanne Bruinsma (sanne.bruinsma@arcadis.com / 06 2739 7480) hiervoor altijd benaderen.

Geplaatst in Job offers.