Traineeship @ Van Oord

Het doel van Van Oord is om een ​​betere wereld te creëren voor toekomstige generaties door Marine Ingenuity. Het Van Oord Traineeship is een van de eerste stappen op weg naar dit doel.

Als familiebedrijf creëren we een betere toekomst door ons te richten op betere kustbescherming, groei in (hernieuwbare) energie, het plaatsen van efficiënte en veilige offshore-faciliteiten en het optimaliseren van ons maritiem transport en onze infrastructuur. Je bent (bijna) afgestudeerd met een bachelor- of masterdiploma, je bent gepassioneerd door duurzame en innovatieve oplossingen en je bent leergierig. Je hebt een growth mindset en ondernemersgeest, internationale focus en je bent een echte teamspeler. Benieuwd hoe dit Traineeship een springplank kan zijn om jouw carrière te starten? Lees verder!

Met het Van Oord Traineeship ontwikkel je je professionele en persoonlijke vaardigheden in een internationale omgeving en leer je verschillende gebieden van onze organisatie kennen. Laat ons weten welke Van Oord-afdeling aansluit bij jouw studie en we gaan voor je op zoek naar de juiste match: de ideale manier om je carrière een boost te geven! Tijdens een programma van 18 maanden werk en leer je met een groep van 24 trainees. Je ontwikkelt een unieke set van kernleiderschapsvaardigheden, verandert in een goed presterende teamspeler en creëert innovatieve en duurzame oplossingen in lijn met de waarden van Van Oord.

Tijdens je onboarding-periode word je ondergedompeld in onze Van Oord-business. Je maakt verbinding met onze wereldwijde netwerken, krijgt internationale perspectieven en ervaring in het werken in een wereldwijde organisatie. Afhankelijk van je rol en afdeling is het voor jou mogelijk om te werken aan internationale projecten en schepen, waardoor je ervaringen opdoet in de manier van werken van Van Oord. Jouw manager en persoonlijk ontwikkelingscoach helpen je wegwijs te worden in de organisatie, ondersteunen je bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling, helpen je bij het opbouwen van je carrière en delen kennis, ervaring en informatie. Klinkt goed, toch? Blijf lezen want er is meer!

Voor meer informatie klik op deze link!

Geplaatst in Job offers.